Voorstelling


Sinds mijn 13e ben ik bezig met honden. Het begon met het volgen van gehoorzaamheidslessen met honden die niet van mij waren. Op mijn 16e kwam uiteindelijk het Drentsche Patrijshond teefje Rani in mijn leven. Met haar heb ik veel beleefd, met en van haar heb ik veel geleerd. Naast gehoorzaamheid volgden meerdere takken van de hondensport met verschillende honden van diverse rassen. Rond mijn 18e verjaardag in 2000 ben ik beginnen lesgeven. Ik ging ook workshops, cursussen, opleidingen enz... volgen in de hondenwereld. Een volgende stap kwam er in 2011 toen ik in bijberoep een private hondenschool heb opgericht. Meer hierover kan je vinden op de website www.pawprints.be.


De Aussie is al jaren één van mijn favorieten. Door diverse omstandigheden heb ik echter pas sinds 2012 mijn eerste Aussie in huis. Yuna was oorspronkelijk gekocht door een fokker, maar iets na haar eerste verjaardag vrijgegeven voor adoptie. Ik heb haar leren kennen toen ze op een opvangadres zat en was meteen verkocht. Doch waren de omstandigheden toen nog niet ideaal. Enkele maanden later veranderde de situatie en was ze nog steeds beschikbaar. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld en iets voor haar 2e verjaardag is ze bij mij gekomen. Ik ben nog altijd iedereen dankbaar die dit mogelijk gemaakt heeft. Het is voor mij een superhondje!


In 2014 is Chili de roedel komen vervoegen en in 2015 Shikoh. Van Yuna's nest in 2015 bleef teefje Joy bij mij wonen. Ondertussen is haar zus Vienna ook terug een onderdeel van ons gezin. Van Chili's eerste nest in 2017 bleef Quattah plakken. Van haar derde en laatste nest in 2019 is Noche nu de jongste van de roedel.