Geplande NestenGepland zomer 2021Some Kind of Magic's Night Train To Memphis ​JS-E-OP RS-O GS-OBJCH"14 - Maj PTD "Memphis"

x

Pawprints Pride Such A Sweet Summer Chill "Siësta"


Meer info en foto's van Memphis klik hier


Wat zeggen de baasjes over Memphis:


Memphis is een sociale hond naar mens en dier. Hij heeft een goede aan en uit knop. Thuis is hij de roedelleider, maar hoeft daar weinig voor te doen. Memphis is gek op agility en heeft ook een behoorlijk goed drijfinstinct wat hij echter alleen gebruikt wanneer het moet. Als jonge hond heeft hij wel erg gepuberd. Dit uitte zich vooral in "Ik weet echt niet wat je bedoelt, nee zit dat ken ik niet". Maar eenmaal voorbij die periode werd hij gewoon een zalige stabiele hond, nergens bang voor en waar je alles mee kan.

HD: A

ED: vrij

Grootte: 54 cm

Gewicht: 24 kg

Gebit: volledig schaargebit

Ogen: jaarlijkse oogtest clear 

HSF4: vrij

CEA: vrij

DM: vrij 

MDR1: drager

NBT: vrij 

Dilute: vrij


Fokcertificaat KMSH: Behaald

Belgische Jeugdkampioen show FCI

Siësta is een sociale zotte doos. Heel speels en vrolijk. Ze was de ontdekker van het nest, de eerste uit de werpkist, de eerste bij het vast voer, de eerste bij nieuw speelgoed... nieuwsgierig, maar op een doordachte manier, niet alleen maar doen zonder denken. Ook zij is net zoals haar moeder een zorgzaam type. Momenteel nog snel afgeleid bij het trainen. Momenteel actief met gehoorzaamheid, treibball en canicross. Ze doet zeker graag dingen samen, maar zal nooit echt een workaholic worden gok ik. Dat hoeft ook helemaal niet voor ons :-) Gewoon een gezellige, speelse hond. 

HD: B

ED: vrij

SD: vrij

Rug: vrij (onofficieel)

Grootte: 51 cm

Gewicht: 18 kg

Gebit: volledig schaargebit

Ogen: jaarlijkse oogtest clear 

PRA: vrij 

HSF4: vrij 

CEA: vrij

CMR1: vrij

DM: vrij

MDR1: drager

IGS: vrij 

MH: vrij 

HUU: vrij 

NCL: vrij 

NBT: vrij 

VWD: vrij 

Dilute: vrij


Test Sociaal Gedrag KKUSH: GeslaagdUit deze combinatie verwachten we stabiele, veelzijdige pups in alle kleuren (black, red, blue merle en red merle zijn mogelijk), alleen met lange staart.