Geplande NestenGepland 2021Some Kind of Magic's Night Train To Memphis ​JS-E-OP RS-O GS-OBJCH"14 - Maj PTD "Memphis"

x

Pawprints Pride Quite a Hot Chocolate "Quattah"


Meer info en foto's van Memphis klik hier


Wat zeggen de baasjes over Memphis:


Memphis is een sociale hond naar mens en dier. Hij heeft een goede aan en uit knop. Thuis is hij de roedelleider, maar hoeft daar weinig voor te doen. Memphis is gek op agility en heeft ook een behoorlijk goed drijfinstinct wat hij echter alleen gebruikt wanneer het moet. Als jonge hond heeft hij wel erg gepuberd. Dit uitte zich vooral in "Ik weet echt niet wat je bedoelt, nee zit dat ken ik niet". Maar eenmaal voorbij die periode werd hij gewoon een zalige stabiele hond, nergens bang voor en waar je alles mee kan.

HD: A

ED: vrij

Grootte: 54 cm

Gewicht: 24 kg

Gebit: volledig schaargebit

Ogen: jaarlijkse oogtest clear 

HSF4: vrij

CEA: vrij

DM: vrij 

MDR1: drager

NBT: vrij 

Dilute: vrij


Fokcertificaat KMSH: Behaald

Belgische Jeugdkampioen show FCI

Quattah is een hele lieve hond. Ze is sociaal met alles en iedereen. Ze kan bij een eerste contact vanop afstand even blaffen, maar eens ze dichterbij is en de situatie beter kan inschatten, is er nooit een probleem. Ze past haar snel aan in elke situatie. Ze kan pittig zijn in training, maar ook heel zacht en rustig met kleine kinderen bijvoorbeeld. Enorm empatisch, gevoelig en scheidsrechter in de roedel. Als het ergens even spannend wordt, gaat ze de situatie opbreken zodat de gemoederen snel bedaren. Ze kan als geen ander stemmingen aanvoelen zowel bij honden als bij mensen nog voordat je het zelf opmerkt bij wijze van spreken. Quattah was geen moeilijker puber en heel vlot op te voeden en te trainen. Ook zij heeft een goede aan & uit knop.

HD: A

ED: vrij

SD: vrij

Rug: vrij (onofficieel)

Grootte: 53 cm

Gewicht: 20 kg

Gebit: volledig schaargebit

Ogen: jaarlijkse oogtest clear 

PRA: vrij 

HSF4: vrij 

CEA: vrij

CMR1: vrij

DM: vrij

MDR1: vrij 

IGS: vrij 

MH: vrij 

HUU: vrij 

NCL: vrij 

NBT: vrij 

VWD: vrij 

Dilute: drager 


Fokcertificaat KMSH: Behaald

Test Sociaal Gedrag KKUSH: Geslaagd

Brevet gehoorzaamheid KKUSH: Geslaagd

Stamboom van de pupsUit deze combinatie verwachten we stabiele, veelzijdige pups in alle kleuren (black, red, blue merle en red merle zowel met als zonder tan zijn mogelijk), alleen met lange staart.


Indien je interesse hebt in deze combinatie, bezorg ons dan een ingevuld aanvraagformulier

Zodra er zicht is op de concrete timing zal ik mensen contacteren voor een kennismakingsgesprek.Gepland najaar 2021Nog te bepalen

x

Pawprints Pride Such a Sweet Summer Chill